Knihopolis začíná prodávat knihy

ikona_autora_tom Tom
13. 5. 2022 • 2 minuty čtení

Znáte ten pocit, když položíte na místo poslední dílek puzzle? Už dávno víte, jak bude vypadat celý obrázek a mohlo by se zdát, že je ten poslední kus oblohy kdesi vpravo nahoře naprosto nedůležitý… až na to, že na něm závisí úplně všechno. Bez něj totiž skládačka nebude kompletní. Bez něj tady navždy zůstane pocit, že není hotovo. Že něco chybí.

My jsme ten poslední dílek neztratili a právě zapadl na místo. Pokud stále nevěříte tomu, co říká nadpis článku, tak vám to povíme ještě jednou pomocí barvité grafiky.

blog_img_knizni_festival_stit

Co řekne barvitá grafika, to platí!

Je tomu skutečně tak. Už teď najdete na e-shopu prvních devět titulů, které vydalo naše oblíbené nakladatelství Host. Proč jen devět? Protože v Knihopolisu chceme ručit za kvalitu, jako to děláváme u všech jiných výrobků. Knihy proto vybíráme pečlivě a osobně.

Možná dumáte nad tím, proč jsme se pustili do prodávání knih, když je všude kolem tolik zaběhnutých knihkupectví. Povíme vám to, protože v tom tak trochu máte prsty :) 

Když byl Michal malý, chtěl být pilotem. Když byl Tom malý, měl v úmyslu stát se paleontologem. Když byl malý Pavel, myslel si, že vyroste v ninju z povolání. Někdy krátce potom jsme všichni zatoužili prodávat knížky. To ovšem není o nic lehčí, než se naučit řídit letadlo, poznat dinosauří stoličku nebo vrhat hvězdice. Pro většinu běžných lidí zůstávají brány velkoskladů zavřené.

blog_img_knizni_festival_stit

„Haló? Haló, je tam někdo?“

Jenže teď máme vás – naše úžasné fanoušky. Vybudovali jste kolem Knihopolisu tak úžasnou komunitu, že i ten nejzatvrzelejší markeťák musí pokynout hlavou a spustit padací most do knižního skladu. Splnili jste nám dětský sen a za to vám patří náš nehynoucí dík. (Nicméně, pokud se někdo z vás vyzná v boji s nunčaky, ozvěte se nám, ano?)

Zároveň pokračujeme v cíli, který jsme si stanovili v den, kdy vznikl Knihopolis. Chceme těšit knihomoly a chceme je těšit na všech frontách. Proto nic z našeho stávajícího sortimentu nemizí, nic neodsouváme na druhou kolej – jen jsme přidali další způsob, jakým vám můžeme udělat radost.

Víme, že vaše knihovna hladoví (protože vždycky hladoví!). Víme, že se vám na noční stolek vejde ještě jedna knížka navíc (protože se vždycky vejde!). Víme, že váš seznam knížek k přečtení není dost dlouhý (protože nikdy není!). Tak proč ne? Proč si nekoupit další knihu? :-)

Třeba právě teď a právě tady!

blog_img_knizni_festival_stit