KOLOsální výprodej aneb Jedeme novým směrem

ikona_autora_tom Tom
11. 1. 2024 • 4 minuty čtení

Vždycky jsme se snažili, aby byl Knihopolis dobře namazaný stroj, který bude dělat radost vám i nám. Byli jsme zvyklí, že to občas skřípne támhle a občas vrzne tuhle, ale v posledních několika měsících bylo toho lomozu až příliš. Na našem pomyslném kole začal drhnout řetěz.

Rebelie z Belgie

Pokud nás už nějaký čas sledujete, víte, že naše motivy tiskneme na textil ze 100% biobavlny. Ten pro nás zajišťoval dodavatel z Belgie, ale ne přímou linkou, nýbrž cestou dílčích skladů po Česku a Slovensku. Nebylo pokaždé jednoduché dostat to správné tričko z toho správného skladu až k nám do Ostravy, ale brali jsme to jako daň za kvalitu, kterou jsme vám chtěli přinášet.

V poslední době se ovšem distribuční cesty zamotaly. Belgičané nečekaně stáhli mnoho produktů z výroby a vyslali nás tak do boje s mnoha jinými firmami o to, kdo ukořistí poslední zásoby, které se toulají někde po Evropě. Tady naše trpělivost skončila. 

Máte ještě trička?

„Máte ještě trička? A mohl bych je vidět?“

Nová cesta

Chceme pro vás vymýšlet a tvořit krásné věci. Nechceme marnit dny našich životů zavěšeni na telefonní lince a donekonečna drmolit „Dů jů stil hév tis prodakt?“ A rozhodně se nechceme dívat na to, jak celým tímhle procesem trpíte vy, naši zákazníci. Až příliš často jste museli čekat na své vysněné knihověci nebo dělat kompromisy ve výběru.  

Dali jsme Belgičanům vale a našli nového, zodpovědnějšího dodavatele textilu ze 100% bavlny. Centrální sklad má coby kamenem dohodil a je schopen nás zásobit takřka do druhého dne. Jeho výrobky jsme podrobili všem nám známým zátěžovým testům a nakonec jsme všichni shodně přikývli hlavou. Splňují naše představy o kvalitě a nový textil bude důstojným nástupcem toho, který opouštíme.

Co to znamená?

Veškerý belgický textil momentálně doprodáváme a postupně ho nahradíme novým. Od Belgů budeme nadále odebírat pouze plátěnky, protože ty nemají na celém širém světě obdoby. Mikinošaty a pytlíky na záda u nás na nějakou dobu končí. 

Po zralé úvaze jsme do téhle změny zahrnuli také knižní doplňky jako jsou kniháčky, dřevěné záložky, obaly, hrníčky a plecháčky. Ani s jejich výrobou jsme dlouhodobě nebyli příliš spokojeni, proto doprodáváme zásoby a pak náš sortiment na nějaký čas opustí. Zůstanou pouze svíčky a papírové záložky. 

KOLOsální výprodej na Knihopolisu!

Šlápli jsme do slevy!

KOLOsální výprodej

Potřebujeme udělat v dílně místo na nový textil, a proto vyhlašuje velkolepý výprodej toho starého! Trička, mikiny, tílka i šaty pořídíte s 30% slevou. Jste-li větší, je to lepší, protože na trička o velikosti 3XL-5XL nasazujeme slevu 40 %. Knihy prodáváme o 30 % levněji a knižní doplňky jako hrníčky a kniháčky teď na e-shopu najdete se slevou 20 %

Jedeme dál

Cítíme čerstvý vzduch v plicích a je to nebývale krásný pocit. Věříme, že nám zjednodušení distribuce a zeštíhlení sortimentu umožní více se věnovat vám, tvořit nové motivy, které vám dělají radost, a přinášet je častěji než jednou do roka. 

Jsou před námi velké věci, přátelé. Pevně se držte, jedeme z kopce!