Neseme vám noviny

ikona_autora_tom Tom
29. 3. 2023 • 2 minuty čtení

Pokud nás už nějaký čas sledujete, možná jste nabyli podezření, že vás chceme bavit, těšit, rozesmívat, přinášet vám zajímavé informace a zlepšovat každý den. Tohle obvinění je naprosto podložené a my se přiznáváme v celém rozsahu. K seznamu zločinů proti nelidskosti nám připište ještě nejnovější hřích – Knihopolský věstník.

Knihopolský věstník ve správných rukou

Až donedávna jste mohli v každém balíčku objevit jednu knihopolskou povídku*. Mnohé z vás tyhle příběhy baví, jiným moc nepadly do vkusu. A tak jsme lámali hlavu, jak vymyslet pro každého něco.

Výsledkem těchto fraktur se stal Knihopolský věstník – náš vlastní novinový plátek! Na začátku každého měsíce vydáváme nové číslo a po celý onen měsíc ho objevíte ve svých balíčcích.

O čem se na stránkách Věstníku píše? Povíme vám, co se u nás zrovna děje, co nového chystáme, jak se máme a co čteme. Objevíte články, které vám možná unikly na našem blogu a budeme vás bavit křížovkami, soutěžemi, horoskopy a reportážemi ze skutečného Knihopolisu**

Pokud patříte mezi fanoušky povídek a máte teď pocit, že míří do pekelných hlubin nedopsaných sérií, nevěšte hlavu. Povídky se nově objeví za symbolickou cenu na e-shopu. Můžete si tak hravě dokoupit kterýkoliv díl a vaše utracené korunky použijeme na rozvoj našeho obchůdku, abychom vás mohli ještě více bavit, ještě více těšit, mnohem častěji rozesmívat a zlepšovat vám nejen každý den, ale rovnou každou minutu.

Knihopolský věstník v detailu

 

* Fanoušci vědí, že vlastně nejde o povídky, ale o pravdivé vylíčení úžasných, neuvěřitelných a mírně pošahaných událostí, které se odehrály ve skutečném městě Knihopolisu. Národní geografický úřad nám ale zakázal říkat, že Knihopolis existuje, takže zůstaňme u toho, že jsou to pouze povídky. Mrk, mrk.  

** Národní geografický úřad promine.